JVG CoachingContactTel 06 4531 6469
Twitter LinkedIn Facebook
Nieuws

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

24 mei 2018
Het is jullie ongetwijfeld niet ontgaan dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Wij hebben ons privacybeleid hier al voor aangepast en deze kunnen jullie inzien op de website of klik op privacyverklaring_2018_(autosaved)
» Lees verder

NOLOC beroepserkenning is binnen!

plaatje1_165
17 maart 2017
Kijk das mooi nieuws voor het weekend! Mijn beroepserkenning voor de komende 3 jaar is weer binnen! #NOLOCverenigingvoorloopbaanprofessionals
» Lees verder

Hoe verander ik van baan

plaatje1_164
13 februari 2017
Denk je wel eens over een andere baan? Pieker je over of je het allemaal wel goed hebt gedaan? Misschien had je liever nog een opleiding gedaan maar bleef het bij erover nadenken…
» Lees verder

Wilt u ook een fitte en productieve medewerker?

plaatje1_160
19 april 2016
Zijn er bij u regelmatig medewerkers (langdurig) ziek? Klaagt één of meerdere personeelsleden over een (te) hoge werkdruk? Kunt u niet in gesprek komen met uw medewerker? Verwacht u op korte termijn uitval door ziekte doordat er personeelsleden zijn die (zichtbaar) slecht voor zichzelf zorgen? Zijn de werkzaamheden binnen uw bedrijf lichamelijk of geestelijk zwaar belastend?
» Lees verder

UWV gaat werklozen weer begeleiden

11 november 2015
Werklozen die aankloppen bij uitkeringsinstantie UWV kunnen straks weer gewoon met iemand om de tafel zitten die hen helpt een baan te vinden. Het kabinet trekt 150 miljoen euro uit voor de bestrijding van werkloosheid. Dat geld wordt vooral gebruikt om de eerder wegbezuinigde persoonlijke begeleiding weer in te voeren. Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) denkt dat zo tienduizenden langdurig werklozen aan het werk kunnen worden geholpen.
» Lees verder

'Bewegen verkleint kans op depressie'

plaatje1_154
20 oktober 2014
Bewegen is niet alleen goed voor het hart en het voorkomen van overgewicht, maar kan ook helpen bij het bestrijden van depressies.
» Lees verder

Niemand te oud voor een passende nieuwe baan

plaatje1_134
18 september 2012
Een van de meest hardnekkige mythes over werk zoeken is de opvatting dat je op een gegeven moment te oud bent of dat de arbeidsmarkt niet meer geïnteresseerd is in mensen boven een bepaalde leeftijd. Hoewel statistische gegevens deze opvatting enigzins lijken te bevestigen, is het mijn ervaring en stellige overtuiging dat het vinden van een passende baan zeker niet onmogelijk voor meer de ervaren professionals. Je moet alleen op een andere manier gaan zoeken.
» Lees verder

Fikse schadevergoeding na onredelijk ontslag

11 september 2012
Als werkgever wordt er van u verlangd dat u zich voldoende inzet voor de re-integratie van uw werknemer. Dit kan soms betekenen dat u veel kosten moet maken voor een werknemer die relatief weinig oplevert. Doet u dit niet en ontslaat u uw werknemer na toestemming van het UWV, dan loopt u het risico dat u alsnog een flinke schadevergoeding moet betalen.
» Lees verder

ECB-beleidsmaker onzeker over crisis

plaatje1_124
30 maart 2012
LJUBLJANA - De Sloveense beleidsmaker van de Europese Centrale Bank (ECB), Marko Kranjec, is nog voorzichtig gestemd over de Europese schuldencrisis.
» Lees verder

Banenverlies weer onder 100.000

01 april 2005
VOORBURG - Voor het eerst sinds een jaar is het banenverlies in Nederland onder de 100.000 gekomen. In het vierde kwartaal van 2004 waren er 92.000 banen van werknemers minder in vergelijking met datzelfde kwartaal in 2003.
» Lees verder