JVG CoachingContactTel 06 4531 6469
Twitter LinkedIn Facebook
Introductie

Introductie

IntroductieWaarschijnlijk staat je op een punt in je leven waarop je een belangrijke keuze moet gaan maken! Ander werk of een andere aanpak in de huidige (werk of prive) situatie. JVG Coaching biedt je een vrijblijvend consult. Passend in jouw situatie en oplossingsgericht!
  • Dit kan een vrijwillige keuze zijn maar ook een gedwongen. Doordat je niet meer op de goede werkplek zit en uitvalt met ziekte of door reorganisatie of faillisement. De teleurstelling en negatieve gevoelens kunnen dan overheersen. Dat is begrijpelijk en prima voor even, maar dan komt de tijd om verder te gaan kijken en te zoeken naar andere mogelijkheden: Tijd om plannen te maken.
  • Misschien zit je aan de andere kant van de tafel en moet je mensen gedwongen ontslaan of zoeken naar een andere werkplek in het kader van de wet Poortwachter. Tijd voor actie dus niet langer afwachten maar zoeken naar een win win situatie voor alle partijen!

Mocht je nadere informatie wensen dat kan, via e-mail: info@jvgcoaching.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen.