JVG CoachingContactTel 06 4531 6469
Twitter LinkedIn Facebook
Outplacement & reintegratie

Outplacement & reintegratie

Outplacement & reintegratieIeder outplacement traject is een op maat gesneden begeleiding en coaching, aangepast aan de behoefte van zowel de werkgever als de werknemer. Belangrijk is de persoonlijke begeleiding, de tijd voor rouw en afscheid en daarna het ontdekken en inzetten van de nieuwe opties.

Wanneer een werknemer niet langer past binnen het bedrijf, of wanneer hij/zij het werk niet langer kan verrichten door welke omstandigheid dan ook ( denk aan; ziekte, verzuim, of conflict) onstaat vaak een lastige situatie. Juist in dit soort situaties kan JVG Coaching haar meerwaarde laten zien: Een echte win win situatie creeren voor werknemer en werkgever. 

Een traject kan betaan uit: intake en plan van aanpak, afname persoonlijkheidsprofiel van Persolog, TMA, capaciteitentest, beroepsonderzoek, coaching (individueel), jobhunting, plaatsing en nazorg bij nieuwe werkgever. Zowel de werkgever /opdrachtgever als de werknemer ontvangen voortgangsrapportages zodat zij in het kader van de wet verbeterde Poortwachter kunnen voldoen aan hun wettelijke verplichtingen.

Neem vrijblijvend contact op. Een eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.