JVG CoachingContactTel 06 4531 6469
Twitter LinkedIn Facebook
Nieuws

Wilt u ook een fitte en productieve medewerker?

plaatje1_160
19 april 2016
Zijn er bij u regelmatig medewerkers (langdurig) ziek? Klaagt één of meerdere personeelsleden over een (te) hoge werkdruk? Kunt u niet in gesprek komen met uw medewerker? Verwacht u op korte termijn uitval door ziekte doordat er personeelsleden zijn die (zichtbaar) slecht voor zichzelf zorgen? Zijn de werkzaamheden binnen uw bedrijf lichamelijk of geestelijk zwaar belastend?

Allemaal vragen waarop u als werkgever/bedrijfsarts/HRM medewerker vaak geen invloed heeft en maar moeizaam over in gesprek kunt komen met de medewerker(s). Het lastige aan dergelijke situaties is natuurlijk dat u wel bij wet verantwoordelijk bent voor alle bijkomende kosten en de gezondheid van uw medewerker(s). En niet alleen voor nu, maar als het een beetje tegenzit voor jaren lang! 

Workfits heeft daarom speciaal voor u de leefstijltraining gemaakt. Om u te helpen meer inzicht, grip en invloed te krijgen in bovengenoemde voorbeelden. Graag eens vrijblijvend met ons hierover in gesprek komen? Neem dan contact op via onze website : http://www.workfits.nl/leefstijl-training/ 

 

 

 

 

« Terug naar JVG nieuws overzicht